NuinseamnaNU a ajuns la faza a doua

avatar

#nuinseamnanu

Bine v-am regăsit!

Zgomotul asurzitor din mass-media legat de cazurile de abuz şi viol care au ținut prima pagină în vara acestui an (2015) s-a liniştit, odată cu începerea toamnei.

Aşa cum am promis, noi continuăm să vă informăm şi să lucrăm pentru o societate care trăieşte şi îşi asumă voluntar acțiunea împotriva violenței sexuale şi a agresiunilor sexuale de orice natură.

Începem să pregătim împreună cu voi o serie de articole despre violența sexuală, victime și reacții la acest fenomen.

Sunt tematici general-valabile, care pot servi pentru educarea celor care ne citesc şi vă citesc, dar sperăm ca aceste articole să fie o portavoce pentru următoarea etapă a acestui proiect:

  • Vrem să lansăm o serie de grupuri de suport online pe acest site, pentru victimele abuzurilor sexuale.

Victimele vor afla aici un loc în care, la adăpostul unui username, pot găsi: suport, înțelegere şi acceptare. Aici poate fi primul pas în re-zidirea unei vieți dincolo de traumă.

  • Aceste grupuri de suport online pot fi un început spre o încercare de a deschide un grup de suport în Bucureşti. Pe măsură ce învățăm din experiență şi comunitate vom încerca să ne extindem în alte oraşe. 

Pentru a face cunoscută această nouă etapă din #nuinseamnanu am dori să lansăm o serie de provocări-scrise pentru bloggeri şi nu numai pe tema abuzului sexual.

Bloggerii parteneri vor primi informații concrete: fiecare va primi un brief de campanie, un set de imagini utile pentru ilustrarea articolelor şi informații despre subiectele majore pe care le vom pune în atenția opiniei publice în acest mod.

Vă rugăm să folosiți formularul de mai jos pentru a vă înscrie în lista noastră de bloguri partenere. Vom demara faza a doua în cel mai scurt timp, şi dorim să ținem legătura cu voi şi în acest mod.Skip to toolbar